Politika Privatnosti

Ova je politika privatnosti sastavljena kako bi bolje poslužila onima koji su zabrinuti kako se njihovi 'Osobni podaci' (PII) koriste na mreži.

PII, kako je opisano u američkom zakonu o privatnosti i sigurnosti podataka, informacije su koje se mogu koristiti samostalno ili s drugim informacijama za identificiranje, kontaktiranje ili pronalazak jedne osobe ili za identificiranje pojedinca u kontekstu. Molimo pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti kako biste stekli jasan uvid u način na koji prikupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način obrađujemo vaše podatke koji otkrivaju identitet u skladu s našim web mjestom.

Koje osobne podatke prikupljamo od ljudi koji posjete naš blog, web mjesto, aplikaciju ili koriste našu značajku chata?

Pri pristupu određenim informacijama na našoj web stranici, prema potrebi, od vas će se možda zatražiti da unesete svoju adresu e-pošte ili druge detalje iz kojih vas mogu osobno identificirati, poput imena, adrese, adrese e-pošte, telefonskog broja, kako bi vam pomogli u vašem iskustvu.

Ova web stranica koristi Tidio, chat platformu koja povezuje korisnike sa savjetnicima COVID Support VT. Adrese e-pošte / imena / brojeve telefona prikupljamo samo uz pristanak korisnika kako bismo započeli chat. Razmijenjene poruke i podaci privremeno se pohranjuju u aplikaciju Tidio i brišu nakon završetka chata. Za više informacija pogledajte njihova Pravila o privatnosti: tidio.com/privacy-policy. Podrška za COVID VT ne koristi ove poruke ili podatke osim za praćenje korisnika u potrazi za podrškom. Vaši će se osobni podaci obrađivati ​​i prenositi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Kada prikupljamo podatke?

Podatke prikupljamo od vas kada se pretplatite na bilten, unesete podatke na našoj web stranici ili iz bilo koje e-pošte, tekstova ili elektroničkih poruka između vas i naše web stranice. Također možemo automatski prikupljati podatke od vas dok se krećete stranicom, što može uključivati ​​detalje o upotrebi, IP adrese i podatke prikupljene putem kolačića.

Kako koristimo vaše podatke?

Informacije koje prikupimo od vas možemo koristiti kada se prijavite za naš bilten, odgovorite na anketu ili marketinšku komunikaciju, pregledavate web stranicu ili koristite neke druge značajke web stranice na sljedeće načine:

  • Tražiti ocjene i preglede usluga ili ove web stranice
  • Da vas kontaktiramo nakon dopisivanja (chat uživo, e-mail ili telefonski upiti)
  • Da vam predstavimo našu web stranicu i njen sadržaj. 
  • Da biste ispunili bilo koju drugu svrhu za koju je pružate. 
  • Da bismo vas obavijestili o svim promjenama na našoj web stranici ili bilo kojim proizvodima ili uslugama koje nudimo ili pružamo putem nje. 
  • Na bilo koji drugi način možemo vam opisati kada pružate informacije. 
  • U bilo koju drugu svrhu uz vaš pristanak. 

Kako bi zaštitili svoje podatke?

Naša web stranica se redovito pregledava za sigurnosne rupe i poznate ranjivosti kako bi vaš posjet našim stranicama bio što sigurniji.

Koristimo redovito skeniranje zlonamjernog softvera.

Vaši se osobni podaci nalaze iza zaštićenih mreža, a njima može pristupiti samo ograničen broj osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima te su dužne čuvati povjerljivost podataka.

Mi provodimo različite sigurnosne mjere kada korisnik ulazi, podnosi ili pristupi njihovim informacijama kako bi zadržao sigurnost vaših osobnih podataka.

Nažalost, prijenos informacija putem interneta nije u potpunosti siguran. Iako se trudimo zaštititi vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost vaših osobnih podataka prenesenih na našu web stranicu. Svaki prijenos osobnih podataka na vlastiti ste rizik. Nismo odgovorni za zaobilaženje bilo kojih postavki privatnosti ili sigurnosnih mjera sadržanih na ovom web mjestu. 

Koristimo li kolačiće?

Da. Kolačići su male datoteke koje web mjesto ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako to dopuštate) koji sustavima web mjesta ili davatelja usluga omogućuje prepoznavanje vašeg preglednika te hvatanje i pamćenje određenih podataka. Na primjer, koristimo kolačiće kako bismo razumjeli vaše postavke na temelju prethodnih ili trenutnih aktivnosti web mjesta, što nam omogućuje pružanje poboljšanih usluga. Također koristimo kolačiće kako bi nam pomogli u prikupljanju zbirnih podataka o prometu na web mjestu i interakciji s web mjestom kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolja iskustva i alate na web mjestu.

Kolačiće koristimo za:

  • Razumijevanje i spremanje korisničkih postavki za buduće posjete.
  • Pratite reklame.
  • Pripremite skupne podatke o prometu na web-lokaciji i interakcijama web-lokacije kako biste u budućnosti ponudili bolje iskustva i alate web-lokacije. Također možemo koristiti usluge pouzdanih trećih strana koje prate te informacije u naše ime.

Možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kad se šalje kolačić ili možete isključiti sve kolačiće. To radite u postavkama preglednika. Budući da se svaki preglednik malo razlikuje, pogledajte izbornik pomoći svog preglednika kako biste naučili ispravan način izmjene kolačića.

Ako isključite kolačiće, to neće utjecati na vaše iskustvo.

Objavljivanje treće strane

Ne prodajemo, ne trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vaše osobne podatke koji se otkrivaju izvan banke.

Možemo otkriti osobne podatke koje prikupljamo ili koje pružate na način opisan u ovoj politici privatnosti: 

  • Našim podružnicama i povezanim društvima. 
  • Izvođačima, pružateljima usluga i drugim trećim stranama koje koristimo za podršku našoj organizaciji. 
  • U bilo koju drugu svrhu koju smo otkrili kada pružite informacije.
  • Uz vaš pristanak. 

Također možemo otkriti vaše osobne podatke:

  • Radi poštivanja bilo kojeg sudskog naloga, zakona ili pravnog postupka, uključujući odgovor na bilo koji vladin ili regulatorni zahtjev. 
  • Za provođenje ili primjenu naših uvjeta korištenja i drugih sporazuma. 

Veze trećih strana

Na našoj web stranici prikazujemo mnoge usluge trećih strana. Ove web stranice trećih strana imaju zasebna i neovisna pravila o privatnosti. Nemamo nikakvu odgovornost niti odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih stranica. Unatoč tome, nastojimo zaštititi integritet naše web stranice i pozdravljamo bilo kakve povratne informacije o tim drugim web mjestima.

Uveli smo sljedeće:

Mi, zajedno s nezavisnim dobavljačima kao što je Google, koristimo kolačiće prve strane (poput kolačića Google Analytics) i kolačiće trećih strana (poput kolačića DoubleClick) ili druge identifikatore trećih strana za prikupljanje podataka o interakcijama korisnika s pojavljivanjima oglasa i ostalim funkcijama usluge oglašavanja koje se odnose na našu web stranicu.

Isključivanje

Korisnici mogu isključiti otkrivanje podataka za oglašavanje trećih strana postavljanjem postavki načina na koji vas Google oglašava putem stranice Google postavke oglasa. Možete se i onemogućiti posjetom stranice za isključivanje Network Advertising Initiative ili pomoću dodatka Google Analytics Opt Out Browser.

Zakon o zaštiti privatnosti na mreži u Kaliforniji (CalOPPA)

CalOPPA prvi je državni zakon u Sjedinjenim Državama koji zahtijeva od komercijalnih web stranica i mrežnih usluga objavljivanje pravila o privatnosti. Doseg zakona proteže se daleko izvan Kalifornije i zahtijeva od bilo koje osobe ili tvrtke u Sjedinjenim Državama (a moguće i u svijetu) koje upravljaju internetskim stranicama koje prikupljaju podatke koji otkrivaju identitet od kalifornijskih potrošača da na svojoj web stranici postave vidljivu politiku privatnosti navodeći točno prikupljene podatke i te pojedince ili tvrtke s kojima se dijeli. Možete vidjeti više ovdje.

Prema CalOPPA, slažemo se sljedeće:

  • Korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno.
  • Nakon izrade ove politike privatnosti, dodati ćemo vezu na nju na našoj početnoj stranici.
  • Naša poveznica s Pravilima o privatnosti uključuje riječ "Privatnost" i lako se može pronaći na početnoj stranici.

Bit ćete obaviješteni o svim promjenama pravila o privatnosti na našoj stranici s pravilima o privatnosti i možete promijeniti svoje osobne podatke ako nas kontaktirate.

Na koji se način naša stranica obrađuje ne prati signale?

Poštujemo signale Ne prati, ne pratimo, ne postavljamo kolačiće i ne koristimo oglašavanje kada je postavljen mehanizam preglednika Ne prati (DNT).

Da li naša web-lokacija dopušta praćenje ponašanja treće strane?

Da. Dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zakon o zaštiti privatnosti djece na mreži (COPPA)

Kada je riječ o prikupljanju osobnih podataka djece mlađe od 13 godina, Zakon o zaštiti privatnosti djece na mreži (COPPA) stavlja roditelje pod kontrolu. Federalno povjerenstvo za trgovinu, američka agencija za zaštitu potrošača, provodi pravilo COPPA, koje propisuje što operateri web stranica i internetskih usluga moraju učiniti kako bi zaštitili dječju privatnost i sigurnost na mreži.

Ne posebno se oglašavamo djeci mlađoj od 13 godina.

Fer informacijske prakse

Načela Fair Information Practices čine okosnicu zakona o privatnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, a koncepti koje oni sadrže imaju značajnu ulogu u razvoju zakona o zaštiti podataka širom svijeta. Razumijevanje principa pravedne prakse informacija i njihova primjena ključno je za usklađivanje s različitim zakonima o privatnosti koji štite osobne podatke.

Da bismo bili u skladu sa Pravednom informatičkom praksom, poduzet ćemo sljedeće odgovarajuće radnje, ukoliko dođe do povrede podataka:

Obavijestit ćemo vas e-poštom u roku od 7 radnih dana.

Također se slažemo s načelom individualne pobude koja zahtijeva da pojedinci imaju pravo zakonito ostvarivati ​​primjenjiva prava protiv skupljača podataka i obrađivača koji se ne pridržavaju zakona. Ovo načelo zahtijeva ne samo da pojedinci imaju ovršiva prava protiv korisnika podataka, već i da se pojedinci pribjegnu sudovima ili vladinim agencijama da istraže i / ili progone nepoštivanje podataka od strane procesora podataka.

Zakon CAN-SPAM

CAN-SPAM Zakon je zakon koji određuje pravila za komercijalnu e-poštu, utvrđuje zahtjeve za komercijalne poruke, daje primateljima pravo da e-poštu prestanu od njihova slanja i navodi teške kazne za prekršaje.

Prikupljamo vašu adresu e-pošte kako bismo:

  • Pošaljite informacije, odgovorite na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja.
  • Pošaljite informacije i ažuriranja.
  • Tržište na našu mailing listu ili nastavite slati e-poštu našim klijentima nakon što se dogodila izvorna transakcija.

Kako bismo bili u skladu s CAN-SPAM, prihvaćamo sljedeće:

  • Ne upotrebljavajte lažne ili obmanjujuće teme ili adrese e-pošte.
  • Odredite poruku kao oglas na neki razuman način.
  • Uključite fizičku adresu našeg poslovanja ili sjedišta web mjesta.
  • Pratite usluge trećih strana za marketing e-pošte radi usklađenosti, ako se koristi.
  • Poštovanje brzo isključuje / odjavljuje zahtjeve.
  • Dopustite korisnicima otkazati pretplatu pomoću veze pri dnu svake e-pošte.

Ako se u bilo kojem trenutku želite odjaviti od primanja budućih e-poruka, možete slijediti upute na dnu svake e-pošte ili možete kontaktirajte nas i odmah ćemo vas ukloniti iz svake korespondencije.

Promjene u pravilima o privatnosti

Naša je politika objavljivati ​​bilo kakve promjene u našoj politici privatnosti na ovoj stranici s obavijesti da su pravila o privatnosti ažurirana na početnoj stranici ove stranice. Ako napravimo značajne promjene u načinu na koji se odnosimo prema osobnim podacima naših korisnika, obavijestit ćemo vas e-poštom ili putem obavijesti na početnoj stranici web stranice. Datum utvrđivanja pravila o privatnosti na vrhu stranice. Odgovorni ste za osiguravanje da za vas imamo ažurnu i dostavljivu adresu e-pošte i za povremeno posjećivanje naše web stranice i ove politike privatnosti radi provjere bilo kakvih promjena. 

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati pomoću dolje navedenih informacija.

Partneri za njegu u Vermontu

Adresa: ulica Elm 137
Montpelier, Vermont 05602

Telefon: 802-223-1773
Fax: 802-223-5523

E-adresa: contact@vermontcarepartners.org

Nabavite naš bilten za podršku za COVID VT

Podržati Vermontere da vode zajednicu po zajednicu zdravim i zadovoljavajućim životima.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

URED: 802.828.7368

Nabavite naš bilten za podršku za COVID VT

Tko smo

Podrška za COVID VT pomaže ljudima u suočavanju s pandemijom putem obrazovanja, emocionalne podrške i povezivanja sa službama zajednice koje promiču otpornost, osnaživanje i oporavak.

Podržati Vermontere da vode zajednicu po zajednicu zdravim i zadovoljavajućim životima.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

URED: 802.828.7368

Podijeli ovo