Sampeyan ora mesthi. Dhukungan COVID VT yaiku ing kene kanggo nulungi.

Dhukungan COVID VT mbantu wong ngatasi pandemi kasebut liwat pendhidhikan, dhukungan emosional lan sesambungan karo layanan komunitas sing ningkatake ketahanan, pemberdayaan lan pemulihan.

Telpon Penasihat Dhukungan COVID ing 2-1-1 (866-652-4636), pilihan # 2.

Penasihat Pendukung, Senen-Jumuah, 8 esuk- 6 sore.
Telpon dhukungan rahasia lan gratis.

Lokakarya kanggo nambah kesehatan lan kesehatan.

Sinau strategi perawatan mandiri kanthi cara sing nyenengake lan interaktif.
Macem-macem dina lan wektu sing ditawakake.

COVID Ndhukung VT Kiriman Blog Paling Anyar

Panganan Musim Panas Kanggo Anak Vermont

Panganan Musim Panas Kanggo Anak Vermont

Musim panas iki, meh 37,000 bocah ing Vermont bakal kelangan akses mung panganan sing seimbang dina. Pancen ora mlebu sekolah, bocah-bocah kasebut duwe risiko keluwen. Yen sampeyan ngerti salah sawijining, iki carane sampeyan bisa mbantu.

maca liyane
Ngatasi Ragu-ragu Vaksinasi Vermont

Ngatasi Ragu-ragu Vaksinasi Vermont

Apa sampeyan kuwatir karo wong sing ditresnani sing durung divaksinasi? Apa sampeyan ora yakin carane miwiti obrolan babagan vaksinasi? Pengin mbantu nanging ora yakin kepiye? Dokter paling ndhuwur Vermont nawakake pitung tips kanggo ngobrol karo wong babagan vaksin.

maca liyane
Ndhukung Kesehatan Mental Anak

Ndhukung Kesehatan Mental Anak

Nalika musim panas Vermont dadi panas lan negara mbukak maneh, bocah-bocah kanthi kabeh umur lagi aktif karo jagad iki. Nanging kepiye yen anak sampeyan durung siyap mlebu maneh? Kepiye wong tuwa bisa nyengkuyung kesehatan mental bocah lan nyuda stres keterlibatan maneh?

maca liyane

Vermont lan Pembaruan COVID Nasional

Krisis Teks Line

Konseling krisis gratis, rahasia, 24/7

Ing teks AS "VT" nganti 741741.

Dolan maring Krisis Teks Line kanggo pilihan ing sanjabane AS
Yen darurat iki hubungi telpon 9-1-1.

Dhukungan COVID VT

Ngewangi sampeyan ngrampungake pandemi liwat dhukungan kesehatan lan kesehatan.

Chanjo

Lagu babagan vaksin COVID-19 ing Swahili kanthi subtitle Inggris.

Hak Cipta 2021 Produksi Musik KeruBo. Kabeh Hak Dikontrol lan Diatur dening KERUBO.

Kita kabeh ana ing iki.

Jelajahi situs kita kanggo sinau luwih lengkap babagan pemicu stres, cara ngatur stres, lan apa sing kudu ditindakake yen sampeyan, utawa wong sing sampeyan tresnani, butuh dhukungan luwih akeh.

Apa sampeyan butuh dhukungan utawa ide babagan cara ngatasi stres?

Coba wayahe mikir kanthi miwiti ngerteni stres.

Sumber daya cepet

Pusat Kontrol Pencegahan lan Pencegahan Penyakit

Ngatasi Stres | Dolan maring

c

SAMHSA: Administrasi Pelayanan Layanan Kesehatan Mental lan Abuse

Ngatasi Stres sajrone Wabah Penyakit Infeksi |   PDF

Mungkasi, Nafas & Mikir

Vermont Departemen Pandhuan Kesehatan Mental

Kaku lan Kesehatan Mental Sampeyan |  PDF

Goleki buletin Dhukungan COVID VT kita

Ndhukung Vermonter supaya bisa urip kanthi sehat lan nyenengake kanthi masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Goleki buletin Dhukungan COVID VT kita

Sing kita

Dhukungan COVID VT mbantu wong ngatasi pandemi kasebut liwat pendhidhikan, dhukungan emosional lan sesambungan karo layanan komunitas sing ningkatake ketahanan, pemberdayaan lan pemulihan.

Ndhukung Vermonter supaya bisa urip kanthi sehat lan nyenengake kanthi masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Matur suwun saran sampeyan
Kita pengin ngerti sethithik babagan sampeyan lan pengalaman sampeyan lan kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan situs web. Mung butuh sawetara menit lan luwih dihargai. Matur nuwun
Matur suwun saran sampeyan
Kita pengin ngerti sethithik babagan sampeyan lan pengalaman sampeyan lan kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan situs web. Mung butuh sawetara menit lan luwih dihargai. Matur nuwun
Share This