Sampeyan ora mesthi. Dhukungan COVID VT yaiku ing kene kanggo nulungi.

Dhukungan COVID VT mbantu wong ngatasi pandemi kasebut liwat pendhidhikan, dhukungan emosional lan sesambungan karo layanan komunitas sing ningkatake ketahanan, pemberdayaan lan pemulihan.

Telpon Penasihat Dhukungan COVID ing 2-1-1 (866-652-4636), pilihan # 2.

Penasihat Pendukung, Senen-Jumuah, 8 esuk- 6 sore.
Telpon dhukungan rahasia lan gratis.

Lokakarya kanggo nambah kesehatan lan kesehatan.

Sinau strategi perawatan mandiri kanthi cara sing nyenengake lan interaktif.
Macem-macem dina lan wektu sing ditawakake.

Vermont Housing Resources

Temokake sumber daya kanggo pitulungan omah ing Vermont. Wigati dimangerteni manawa program bisa diganti, lan informasi iki wis dianyari ing 11/18.

Sumber Pangan kanggo Vermonters

Golek sumber kanggo pitulungan pangan tengen Vermont. Wigati dimangerteni manawa program bisa diganti, lan informasi iki wis dianyari ing 11/18.

Parenting liwat COVID

Dhaptar parenting kanggo daycare, aktivitas, bali menyang sekolah, tips mbiyantu lan sumber daya kulawarga liyane.

Vermont Employment Resources

Sumber daya kanggo ngajokake pengangguran, informasi babagan perselisihan utawa pelanggaran ing papan kerja, telusuran lapangan kerja, pendidikan terus, lan pangembangan karir.

COVID Ndhukung VT Kiriman Blog Paling Anyar

Kesehatan Keuangan 101

Kesehatan Keuangan 101

Stress karo dhuwit? Kuwatir babagan tetep munggah karo tagihan? Ora tahan ngadhepi skor kredit sampeyan? Keprigelan finansial bisa nyebabake kita, nambah beban menyang kahanan sing wis stres. Malah kangelan short-term bisa duwe efek langgeng ing kredit kita - lan kesehatan mental kita. Sinau carane njupuk kontrol.

maca liyane
Positif Covid? Ngatur kuatir ing Isolasi

Positif Covid? Ngatur kuatir ing Isolasi

Nalika varian Omicron nyebar ing negara kasebut, luwih akeh Vermonters nemokake awake dhewe utawa anggota kulawarga sing nyoba positif kanggo Covid. Apa banjur? Mangkene sawetara pandhuan praktis saka psikolog klinis VT Dhukungan COVID, Cath Burns.

maca liyane
Omicron ing Bocah-bocah: Apa Wong Tuwan Kudu Ngerti

Omicron ing Bocah-bocah: Apa Wong Tuwan Kudu Ngerti

Kanthi varian Omicron nyebar kanthi cepet ing saindenging negara lan rumah sakit ndeleng jumlah bocah sing lara Covid, rasa prihatin wong tuwa saya mundhak. Njupuk informasi sing bener iku penting. Q&A livestream anyar dening Sistem Kesehatan Universitas Vermont mbantu menehi katrangan babagan kepiye Omicron mengaruhi rumah sakit paling gedhe ing Vermont.

maca liyane

Vermont lan Pembaruan COVID Nasional

Krisis Teks Line

Konseling krisis gratis, rahasia, 24/7

Ing teks AS "VT" nganti 741741.

Dolan maring Krisis Teks Line kanggo pilihan ing sanjabane AS
Yen darurat iki hubungi telpon 9-1-1.

Dhukungan COVID VT

Ngewangi sampeyan ngrampungake pandemi liwat dhukungan kesehatan lan kesehatan.

Chanjo

Lagu babagan vaksin COVID-19 ing Swahili kanthi subtitle Inggris.

Hak Cipta 2021 Produksi Musik KeruBo. Kabeh Hak Dikontrol lan Diatur dening KERUBO.

Kita kabeh ana ing iki.

Jelajahi situs kita kanggo sinau luwih lengkap babagan pemicu stres, cara ngatur stres, lan apa sing kudu ditindakake yen sampeyan, utawa wong sing sampeyan tresnani, butuh dhukungan luwih akeh.

Apa sampeyan butuh dhukungan utawa ide babagan cara ngatasi stres?

Coba wayahe mikir kanthi miwiti ngerteni stres.

Sumber daya cepet

Pusat Kontrol Pencegahan lan Pencegahan Penyakit

Ngatasi Stres | Dolan maring

c

SAMHSA: Administrasi Pelayanan Layanan Kesehatan Mental lan Abuse

Ngatasi Stres sajrone Wabah Penyakit Infeksi |   PDF

Mungkasi, Nafas & Mikir

Vermont Departemen Pandhuan Kesehatan Mental

Kaku lan Kesehatan Mental Sampeyan |  PDF

Goleki buletin Dhukungan COVID VT kita

Ndhukung Vermonter supaya bisa urip kanthi sehat lan nyenengake kanthi masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Goleki buletin Dhukungan COVID VT kita

Sing kita

Dhukungan COVID VT mbantu wong ngatasi pandemi kasebut liwat pendhidhikan, dhukungan emosional lan sesambungan karo layanan komunitas sing ningkatake ketahanan, pemberdayaan lan pemulihan.

Ndhukung Vermonter supaya bisa urip kanthi sehat lan nyenengake kanthi masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Share This