Sampeyan ora mesthi. Dhukungan COVID VT yaiku ing kene kanggo nulungi.

Dhukungan COVID VT mbantu wong ngatasi pandemi kasebut liwat pendhidhikan, dhukungan emosional lan sesambungan karo layanan komunitas sing ningkatake ketahanan, pemberdayaan lan pemulihan.

Telpon Penasihat Dhukungan COVID ing 2-1-1 (866-652-4636), pilihan # 2.

Penasihat Pendukung, Senen-Jumuah, 8 esuk- 6 sore.
Telpon dhukungan rahasia lan gratis.

Lokakarya kanggo nambah kesehatan lan kesehatan.

Sinau strategi perawatan mandiri kanthi cara sing nyenengake lan interaktif.
Macem-macem dina lan wektu sing ditawakake.

COVID Ndhukung VT Kiriman Blog Paling Anyar

Kelangan Pakaryan, Pengangguran lan Kesehatan Mental

Kelangan Pakaryan, Pengangguran lan Kesehatan Mental

Amarga kelangan kerja paling dhuwur wiwit Depresi Gedhe, ngatasi kebutuhan kesehatan mental sajrone pengangguran mbutuhake prekara anyar. Perawatan mandiri minangka komponen kritis kanggo ngatur stres lan ningkatake ketahanan sajrone jangka panjang.

maca liyane
Nunyuk Kreativitas Krisis

Nunyuk Kreativitas Krisis

Kepiye ekspresi kreatif menehi kontribusi kanggo kesejahteraan? Apa nggawe seni nggawe sampeyan luwih sabar? Apa kreativitas duwe peran ing pemulihan krisis? Jelajahi pitakonan kasebut kanthi pengalaman karo seniman lan aktivis Vermont Jen Berger ing lokakarya gratis anyar saka Covid Support VT.

maca liyane
Dina Penduduk Asli 2021

Dina Penduduk Asli 2021

Akeh kita sing wis diwasa ngerteni babagan Columbus sing lelayaran samodra biru ing taun 1492. Sing bisa uga durung kita ketahui yaiku apa sing kedadeyan karo masarakat pribumi sing wis urip ewonan generasi ing tanah sing "ditemokake" dening Columbus.

maca liyane

Vermont lan Pembaruan COVID Nasional

Krisis Teks Line

Konseling krisis gratis, rahasia, 24/7

Ing teks AS "VT" nganti 741741.

Dolan maring Krisis Teks Line kanggo pilihan ing sanjabane AS
Yen darurat iki hubungi telpon 9-1-1.

Dhukungan COVID VT

Ngewangi sampeyan ngrampungake pandemi liwat dhukungan kesehatan lan kesehatan.

Chanjo

Lagu babagan vaksin COVID-19 ing Swahili kanthi subtitle Inggris.

Hak Cipta 2021 Produksi Musik KeruBo. Kabeh Hak Dikontrol lan Diatur dening KERUBO.

Kita kabeh ana ing iki.

Jelajahi situs kita kanggo sinau luwih lengkap babagan pemicu stres, cara ngatur stres, lan apa sing kudu ditindakake yen sampeyan, utawa wong sing sampeyan tresnani, butuh dhukungan luwih akeh.

Apa sampeyan butuh dhukungan utawa ide babagan cara ngatasi stres?

Coba wayahe mikir kanthi miwiti ngerteni stres.

Sumber daya cepet

Pusat Kontrol Pencegahan lan Pencegahan Penyakit

Ngatasi Stres | Dolan maring

c

SAMHSA: Administrasi Pelayanan Layanan Kesehatan Mental lan Abuse

Ngatasi Stres sajrone Wabah Penyakit Infeksi |   PDF

Mungkasi, Nafas & Mikir

Vermont Departemen Pandhuan Kesehatan Mental

Kaku lan Kesehatan Mental Sampeyan |  PDF

Goleki buletin Dhukungan COVID VT kita

Ndhukung Vermonter supaya bisa urip kanthi sehat lan nyenengake kanthi masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Goleki buletin Dhukungan COVID VT kita

Sing kita

Dhukungan COVID VT mbantu wong ngatasi pandemi kasebut liwat pendhidhikan, dhukungan emosional lan sesambungan karo layanan komunitas sing ningkatake ketahanan, pemberdayaan lan pemulihan.

Ndhukung Vermonter supaya bisa urip kanthi sehat lan nyenengake kanthi masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Share This