Ti nuk je vetëm. COVID Mbështetje VT është këtu për të ndihmuar.

COVID Support VT ndihmon njerëzit të përballen me pandeminë përmes edukimit, mbështetjes emocionale dhe lidhjeve me shërbimet e komunitetit që promovojnë qëndrueshmëri, fuqizim dhe rimëkëmbje.

Telefononi një Këshilltar për Mbështetje të COVID në 2-1-1 (866-652-4636), opsioni # 2.

Këshilltarët Mbështetës, e hënë-e premte, 8 e mëngjesit - 6 pasdite.
Thirrjet mbështetëse janë konfidenciale dhe falas.

Punëtori për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien.

Mësoni strategjitë e kujdesit për veten në mënyra argëtuese dhe ndërvepruese.
Një larmi ditësh dhe kohësh të ofruara.

Burimet e Strehimit të Vermontit

Gjeni burime për ndihmë strehimi në të gjithë Vermontin. Ju lutemi vini re se programet janë subjekt i ndryshimit dhe ky informacion është përditësuar që nga 11/18.

Burimet ushqimore për Vermonters

Gjeni burime për ndihmë ushqimore në të gjithë Vermontin. Ju lutemi vini re se programet janë subjekt i ndryshimit dhe ky informacion është përditësuar që nga 11/18.

Prindërimi përmes COVID

Lista juaj e prindërve për çerdhe, aktivitete, kthim në shkollë, këshilla të dobishme dhe burime të tjera familjare.

Burimet e Punësimit të Vermontit

Burimet për paraqitjen e papunësisë, informacione në lidhje me mosmarrëveshjet ose shkeljet në vendin e punës, kërkimet për punësim, edukimin e vazhdueshëm dhe zhvillimin e karrierës.

COVID Mbështet VT Postimet e fundit në blog

Covid Pozitiv? Menaxhimi i ankthit në izolim

Covid Pozitiv? Menaxhimi i ankthit në izolim

Ndërsa varianti Omicron po kalon nëpër shtet, më shumë Vermonterë e gjejnë veten ose një anëtar të familjes duke testuar pozitivisht për Covid. Po pastaj? Ja disa udhëzime praktike nga psikologu klinik i COVID Support VT, Cath Burns.

Lexo më shumë
Omicron tek fëmijët: Çfarë duhet të dinë prindërit

Omicron tek fëmijët: Çfarë duhet të dinë prindërit

Me variantin Omicron që po përhapet me shpejtësi në të gjithë vendin dhe spitalet që shohin numër rekord të fëmijëve të sëmurë me Covid, ankthi prindëror është rritur në hap. Marrja e informacionit të duhur është thelbësore. Një pyetje dhe përgjigje e drejtpërdrejtë e kohëve të fundit nga Sistemi Shëndetësor i Universitetit të Vermontit ndihmoi të hidhet pak dritë se si Omicron po ndikon në spitalin më të madh të Vermontit.

Lexo më shumë

Vermont dhe Azhurnimet Kombëtare të COVID

Linja e tekstit të krizës

Këshillim falas dhe konfidencial për krizat, 24/7

Brenda tekstit amerikan "VT" në 741741.

vizitoni Linja e tekstit të krizës për opsione jashtë SH.B.A.
Nëse kjo është një urgjencë mjekësore, telefononi në 9-1-1.

COVID Mbështetje VT

Duke ju ndihmuar të përballoni pandeminë përmes shëndetit dhe mbështetjes shëndetësore.

Chanjo

Këngë për vaksinën COVID-19 në Suahilisht me titra anglisht.

Copyright 2021 KeruBo Music Productions. Të gjitha të Drejtat Kontrollohen dhe Administrohen nga KERUBO.

Ne jemi të gjithë në këtë së bashku.

Eksploroni faqen tonë për të mësuar më shumë rreth shkaktarëve të stresit tuaj, si ta menaxhoni stresin tuaj dhe çfarë të bëni nëse ju, ose dikush për të cilin keni kujdes, keni nevojë për më shumë mbështetje.

Keni nevojë për mbështetje apo ide se si të menaxhoni stresin tuaj?

Merrni një moment për ta menduar duke filluar të kuptoni stresuesit tuaj.

Burime të shpejta

Qendrat për Kontrollimin dhe Udhëzimin e Parandalimit të Sëmundjeve

Përballja e stresit | VIZITONI

c

SAMHSA: Abuzimi i Substancave dhe Administrata e Shërbimeve të Shëndetit Mendor

Përballimi i stresit gjatë shpërthimeve të sëmundjeve infektive |   PDF

Ndaloni, Fryni dhe Mendoni

Departamenti i Udhëzimit të Shëndetit Mendor në Vermont

Stresi dhe shëndeti juaj mendor |  PDF

Merrni gazetën tonë të Ndihmës COVID VT

Mbështetja e Vermonterëve për të bërë jetë të shëndetshme dhe të kënaqshme komunitet nga komuniteti.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

ZYRA: 802.828.7368

Merrni gazetën tonë të Ndihmës COVID VT

Kush jemi ne

COVID Support VT ndihmon njerëzit të përballen me pandeminë përmes edukimit, mbështetjes emocionale dhe lidhjeve me shërbimet e komunitetit që promovojnë qëndrueshmëri, fuqizim dhe rimëkëmbje.

Mbështetja e Vermonterëve për të bërë jetë të shëndetshme dhe të kënaqshme komunitet nga komuniteti.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

ZYRA: 802.828.7368

Share Kjo