Qendra e Medias

Burimet e medias dixhitale

Gjeni median dhe kolateralin tonë më të fundit të disponueshëm për shkarkim. Ne do të dëshironim që ju të ndani burimet tona arsimore dhe mbështetëse dhe ta përhapni fjalën, larg dhe gjerë, në komunitetin tuaj. Faleminderit.

Materiali i shtypjes

Regjistrimet audio

Shtypi, Lajmet dhe Artikujt

Mesazhet PSA

Skedarët zanorë MP3 në shumë gjuhë

Këto skedarë zëri janë regjistrime të skedarëve audio MP3 të frazës së mëposhtme: 

“Shumë njerëz janë shumë të stresuar dhe të shqetësuar tani. Gjeni ndihmë dhe burime për paqen e mendjes në gjuhën tonë në COVIDSupportVT.org. "

Skedarët mund të shkarkohen nga këtu dhe më pas të ndahen përmes WhatsApp, Facebook Messenger, Google Hangouts, email, etj., Në mënyrë që të drejtojë njerëzit të hyjnë në faqen e internetit të COVID Support VT për të gjetur më shumë burime dhe mbështetje të shëndetit mendor gjatë pandemisë. Mos ngurroni të ndani gjerësisht.

Çdo skedar zëri regjistrohet në një nga gjuhët vijuese:

Arabisht | MP3

Boshnjake | MP3

Frëngjisht | MP3

Nepalisht | MP3

Somalisht | MP3

Spanjisht | MP3

Suahilisht | MP3

Njoftime për shtyp, lajme dhe artikuj

Gjeni njoftimet më të fundit për shtyp, lajmet dhe artikujt që COVID Support VT ka lëshuar. Në dispozicion për shkarkim dhe postim.

Për pyetje për shtyp kontaktoni Jess Cover.

Njoftime për shtyp:

23 qershor 2021 njoftim për shtyp | PDF

21 tetor 2020 njoftim për shtyp | PDF

28 korrik 2020 njoftim për shtyp  |  PDF

Lexoni gazetat tona të fundit

Lajme dhe artikuj:

Përtej Gardhit | Covid Support VT: Mbështetje për Vermontuesit gjatë Pandemisë në 'Përtej Gardhit'

Përtej Gardhit | Ndihmë gjatë Pandemisë: Covid Support Vermont në 'Across the Fence'

Burlington Free Press | Vermontuesit mund të përdorin këtë burim të shëndetit mendor gjatë COVID-19

Fox 44 News | Burimet lokale që ndihmojnë njerëzit të përballen me ankthin mendor të sjellë nga pandemia

NBC5 | 'Unë kam ankth dhe PTSD siç është': Programi falas i këshilltarëve COVID-19 ndihmon Vermonters

Shtatë Ditë | Përgatitja për ndikim: Ndërsa vaksinimet përparojnë, shkrimtarët - dhe një karikaturist - reflektojnë mbi ankthin e rikthimit

Shtatë Ditë | Si Vermontuesit po përballen me të qenit veç e veç në Pandeminë

Shtatë Ditë | Zyrtarët shtetërorë përplasin bankat për përfundimin e një programi të përfitimeve të papunësisë

UVM Vazhdimi Ed | COVID-19 Strategjitë për Menaxhimin e Shëndetit Mendor Webinar UVM

VPR VT Edition | Kalimi gjatë pushimeve gjatë Pandemisë

VPR VT Edition | Zyrtarët shtetërorë pranojnë ndikimin e shëndetit mendor të pandemisë COVID-19

VTDigger | COVID Support VT synon të ndihmojë Vermontuesit e stresuar nga pandemia

VTDigger | Vetmia gjatë Pandemisë: Çfarë mund të bësh?

VTDigger | Sakrifica, vetmia dhe stresi: Si e trajtuan Vermonters një vit krize

VTDigger | Virusi në Vermont: Prindërit e vegjël shqetësohen pas një viti privimi shoqëror

WCAX | Adresimi i shqetësimeve të shëndetit mendor të Vermonters gjatë COVID

WCAX | Scott: Virusi i përhapur në komunitetet e VT

WCAX | Këshilla për t'u kthyer në aktivitetet shoqërore post-pandemike

Radio WDEV | Pikëpamja e Vermontit, 23 Mars 2021: COVID Përkrahni VT dhe Panairet e Artizanatit gjatë COVID

Yahoo.com | Më shumë se 40% e njerëzve raportuan simptoma depresioni dhe ankthi që nga fillimi i pandemisë, zbulon studimi

Shtypni materiale

Ne vazhdimisht po krijojmë materiale të reja që promovojnë këshilla të vetë-kujdesit për shëndetin, shërbimet tona mbështetëse të këshillimit, mjetet e menaxhimit të stresit dhe më shumë. Kur është e mundur, ne i përkthejmë dokumentet në shumë gjuhë. Këto skedarë mund të shkarkohen nga këtu dhe të ndahen gjerësisht.

Porositni Mbështetjen e COVID Burimeve të Shtypura VT

Për sasi të burimeve tona, mbi dhe përtej asaj që dëshironi të shkarkoni, ju lutemi plotësoni këtë formular porosie. Ju mund të shihni se si duket secili dokument duke i zgjedhur në këtë faqe.

Posterat "Këshilltarët mbështetës tani të disponueshëm":

Versioni anglisht:
Ngjyra të plota me skeda të grisjes | PDF 
Ngjyra të plota pa skeda | PDF
Skedarë B&W / shqyerës | PDF
B&B pa skeda | PDF

Versioni Spanjisht:
Ngjyra të plota me skeda të grisjes | PDF
Ngjyra të plota pa skeda | PDF
Skedarë B&W / shqyerës | PDF
B&B pa skeda | PDF

Planet ditore të menaxhimit të stresit në dispozicion në anglisht dhe spanjisht. Faqja e parë është e shtypshme dhe perfekte për derën e frigoriferit. Faqja e dytë është një skedar i plotësueshëm i përsosur për të jetuar në kompjuterin tuaj:

Anglisht | PDF
Shtyp i madh anglez | PDF
Spanjisht | PDF

Mbështetje COVID Shërbime VT Fluturues:

Femër xhenerike angleze | PDF
Anglisht BIPOC femër | PDF
Mashkull gjenerik anglez | PDF
Kartela mbështetëse / raft punishteje | PDF

Këshillat e kujdesit për veten dhe fletushkat e burimeve janë në dispozicion në një nga gjuhët e mëposhtme:

Arabisht | PDF
Boshnjake | PDF
Birmanisht | PDF
Anglisht | PDF
Frëngjisht | PDF
Kirundi | PDF
Nepalisht | PDF
Somalisht | PDF
Spanjisht | PDF
Suahilisht | PDF

Posterat e "Punëtorive dhe Bashkive":

Fletushkë e punëtorisë me ngjyra | PDF
Punëtori / kartë raftesh mbështetëse | PDF
Grupi i aktiviteteve për fluturuesin më të vjetër të Vermonters | PDF

Njoftimet e shërbimit publik (PSA)

Shkarkoni dhe ndani këto PSA të cilat ndihmojnë në ngritjen e vetëdijes për atë që anëtarët e komunitetit mund të ndiejnë gjatë pandemisë. Çdo PSA përfundon me ndarjen e faqes sonë të internetit, COVIDSupportVT.org, si një burim për burime dhe informacione se si të përballojmë gjatë këtyre kohërave të vështira. Nëse jeni nga një televizion ose radio, më shumë formate janë në dispozicion. Ju lutemi dërgoni me email info@covidsupportvt.org me kërkesën tuaj specifike.

PSA - pasiguri | Video Vimeo

PSA - Bota në Ndryshim | Video Vimeo

PSA - Shpresa është në ajër por shumë janë akoma të shqetësuar dhe të pikëlluar | Video Vimeo

PSA - Thirrni një Këshilltar VT të Mbështetjes COVID për mbështetje | Video Vimeo

PSA - Fëmija mungon miq dhe prind pa ofrues | Video Vimeo

PSA - Plaku dhe fëmija kanë frikë dhe zemërohen | Video Vimeo

PSA - Ofruesi i kujdesit shëndetësor dhe personi në shërim | Video Vimeo

PSA - Babi, mamaja dhe personi i papunë | Video Vimeo

PSA - Shumë gjuhë "Unë jam aq i stresuar" | MP3

Merrni gazetën tonë të Ndihmës COVID VT

Mbështetja e Vermonterëve për të bërë jetë të shëndetshme dhe të kënaqshme komunitet nga komuniteti.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

ZYRA: 802.828.7368

Merrni gazetën tonë të Ndihmës COVID VT

Kush jemi ne

COVID Support VT ndihmon njerëzit të përballen me pandeminë përmes edukimit, mbështetjes emocionale dhe lidhjeve me shërbimet e komunitetit që promovojnë qëndrueshmëri, fuqizim dhe rimëkëmbje.

Mbështetja e Vermonterëve për të bërë jetë të shëndetshme dhe të kënaqshme komunitet nga komuniteti.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

ZYRA: 802.828.7368

Share Kjo