Burimet shumëgjuhëshe

Burimet shumëgjuhëshe dixhitale

Gjeni kolateralin e shëndetit në shumë gjuhë të disponueshme për shkarkim. Ju lutemi na ndihmoni të mbështesim të gjithë shëndetin mendor dhe shëndetin e Vermonters dhe t'i ndajmë këto materiale. Faleminderit.

Skedarë të shkarkueshëm

Skedarë shumëgjuhësh

Shtrirja spanjolle

Informacioni i vaksinës spanjolle

Informacion për variantin Delta

Kanali YouTube në Task Force shumëgjuhëshe

Informacion i azhurnuar, në formatin video, për çështje që lidhen me COVID-19, përfshirë testimin, vaksinat dhe mënyrën e mbajtjes së sigurisë.

Uebfaqja e Vermont për të gjitha Burimet

Një larmi informacioni për të mbështetur të gjithë anëtarët e komunitetit në VT për çështje që lidhen me COVID-19, burimet ushqimore dhe më shumë.

Departamenti i Shëndetësisë VT Informacioni COVID

VDH ofron udhëzime të dobishme për shumë tema, si dhe video të përkthyera dhe burime të tjera.

Këshilltar i VT-së për Mbështetjen e COVID-it që flet Spanjisht, i disponueshëm përmes WhatsApp

Mbështetja e COVID Këshilltari VT ofron shërbime në Spanjisht, të hënën-të premten, ora 8 e mëngjesit - 4 pasdite. Çdo telefonatë është konfidenciale dhe falas. Ju mund të telefononi ose dërgoni mesazhe me Cecilia përmes WhatsApp në 1-802-304-0562.

Shkarkoni sprovën tonë Wellness Spanjolle | PDF

Video shumëgjuhëshe nga Task Forca Shumëgjuhëshe e Koronavirusit në Vermont

Varianti Delta: Çfarë duhet të dini

Skedarët zanorë MP3 në shumë gjuhë

Këto skedarë me shumë gjuhë mund të shkarkohen nga këtu dhe të ndahen përmes WhatsApp, Facebook Messenger, Google Hangouts, email, etj., Për t'i drejtuar njerëzit të hyjnë në faqen e internetit të Ndihmës COVID VT për të gjetur më shumë burime dhe mbështetje të shëndetit mendor gjatë pandemisë.

PSA - "Jam kaq e stresuar", në shumë gjuhë

Shumë gjuhë | MP3

Këto skedarë zanorë janë regjistrime skedarësh audio MP3 të frazës vijuese në shumë gjuhë:

“Shumë njerëz janë shumë të stresuar dhe të shqetësuar tani. Gjeni ndihmë dhe burime për paqen e mendjes në gjuhën tonë në COVIDSupportVT.org. "

Arabisht | MP3

Boshnjake |MP3

Frëngjisht |MP3

Nepalisht | MP3

Somalisht |MP3

Spanjisht |MP3

Suahilisht |MP3

Materiale të shkarkueshme

Ne vazhdimisht po krijojmë materiale të reja që promovojnë këshilla të vetë-kujdesit për shëndetin, shërbimet tona mbështetëse të këshillimit, mjetet e menaxhimit të stresit dhe më shumë. Kur është e mundur, ne i përkthejmë dokumentet në shumë gjuhë. Këto skedarë mund të shkarkohen nga këtu dhe të ndahen gjerësisht.

Këshillat e kujdesit për veten dhe fletushkat e burimeve janë në dispozicion në një nga gjuhët e mëposhtme:

Arabisht | PDF
Boshnjake |PDF
Birmanisht |PDF
Anglisht | PDF
Frëngjisht | PDF
Kirundi | PDF
Nepalisht | PDF
Somalisht | PDF
Spanjisht |PDF
Suahilisht | PDF

Postuesi i fazës 2 të vaksinimit:

Arabisht | PDF
Birmanisht | PDF
Frëngjisht | PDF
Kirundi | PDF
Nepalisht | PDF
Somalisht | PDF
Spanjisht | PDF
Suahilisht | PDF
Vietnameze | PDF

Plani ditor i menaxhimit të stresit:

Spanjisht | PDF

Postera "Mbështetës Këshilltarët Tani në dispozicion" Postera në spanjisht:

Ngjyra të plota me skeda të grisjes | PDF
Ngjyra të plota pa skeda | PDF
Skedarë B&W / shqyerës | PDF
B&B pa skeda |PDF

Porositni Mbështetjen e COVID Burimeve të Shtypura VT

Për sasi të burimeve tona, mbi dhe përtej asaj që dëshironi të shkarkoni, ju lutemi plotësoni këtë formular porosie. Ju mund të shihni se si duket secili dokument duke i zgjedhur në këtë faqe.

Sesion edukativ i vaksinës në Spanjisht

Rrjeti Shëndetësor UVM ju përshkon përmes zhvillimit dhe sigurisë së vaksinimit COVID-19 dhe ofron informacion nga Departamenti i Shëndetësisë në Vermont.

Merrni gazetën tonë të Ndihmës COVID VT

Mbështetja e Vermonterëve për të bërë jetë të shëndetshme dhe të kënaqshme komunitet nga komuniteti.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

ZYRA: 802.828.7368

Merrni gazetën tonë të Ndihmës COVID VT

Kush jemi ne

COVID Support VT ndihmon njerëzit të përballen me pandeminë përmes edukimit, mbështetjes emocionale dhe lidhjeve me shërbimet e komunitetit që promovojnë qëndrueshmëri, fuqizim dhe rimëkëmbje.

Mbështetja e Vermonterëve për të bërë jetë të shëndetshme dhe të kënaqshme komunitet nga komuniteti.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

ZYRA: 802.828.7368

Share Kjo