Punëtori Wellness

COVID Support VT ofron punëtori Wellness dhe punëtori janë në dispozicion sipas kërkesës.

Këshilla dhe strategji për një më të mirë ju. Një larmi temash, kohësh dhe ditësh të ofruara.
Regjistrohuni sot. Nëse keni pyetje në lidhje me ndonjë nga seminaret tona thirrni 2-1-1, opsioni # 2.

Punëtori të Shëndetshme të Vermonterëve

Rimëkëmbja e COVID: Mirëqenia përmes Meditimit | Çdo të premte tjetër që fillon me 1 tetor

A jeni i interesuar në zhvillimin e praktikave të shëndetshme për të përmirësuar mirëqenien tuaj mendore, emocionale dhe fizike gjatë menaxhimit të pandemisë? Hulumtimi ka mbështetur vazhdimisht përfitimet e meditimit në lidhje me shumë aspekte të ndryshme të jetës dhe mirëqenies. Bashkohuni me ne në këtë punëtori njëorëshe për të eksploruar teknika të ndryshme meditimi që mund të jenë të dobishme për ju në udhëtimin tuaj të mirëqenies. Lehtësuesit do të udhëheqin meditime të drejtuara, do të ofrojnë mbështetje, inkurajim dhe mundësi për ndërveprim për të promovuar mirëqenien dhe rimëkëmbjen përmes meditimit.

Çdo të premte tjetër që fillon me 1 tetor në 1:30 pasdite

Mirëqenia përmes Artit | E mërkurë, 13 tetor

A mendoni se projektet artistike dhe krijuese janë një prizë e dobishme për menaxhimin e stresit? Dëshironi të mësoni disa mënyra të thjeshta për të praktikuar artin në jetën tuaj të përditshme si një mënyrë për të praktikuar mirëqenien?

Shumë njerëz raportojnë se aktivitetet artistike dhe krijuese janë të dobishme për mirëqenien e tyre mendore, emocionale dhe madje edhe fizike.

Bashkohuni me stafin e COVID Support VT dhe lehtësuesin special të ftuar, Jen Berger, për një seminar unik mbi eksplorimin e mirëqenies përmes artit. Nuk kërkohet përvojë paraprake ose materiale speciale! Udhëzime dhe inkurajim do të sigurohen për individët e interesuar për të gjetur mënyra krijuese për të praktikuar mirëqenien gjatë pandemisë COVID 19.

Jen Berger, themeluesi dhe pronari i Në Rrënjë, vjen nga 20+ vjet pune në lëvizjet shoqërore dhe praktikat krijuese. Ajo ka rrjete në të gjithë shtetin e Vermontit, si dhe është e lidhur me rrjetet e drejtësisë sociale në të gjithë vendin.

E Mërkurë, 13 Tetor në orën 6:00

Aftësitë për Kërkimin e Punës | Të mërkurave, duke filluar nga 1 shtatori

A keni frikë nga mendimi për të gjetur një punë të re? Nuk je vetem! Kërkimi i punës mund të jetë një proces stresues, veçanërisht në një treg pune të paparashikueshëm. Kjo seri seminari me katër pjesë eksploron bazat e ciklit të kërkimit të punës me një fokus në interesat dhe mirëqenien tuaj. Pavarësisht nëse jeni i ri në fuqinë punëtore ose thjesht po kërkoni të përmirësoni aftësitë tuaja, ky seminar është për ju!

  • E Mërkura e parë e muajit: Mendësia për kërkimin e punës

  • E Mërkura e 2 -të e muajit: Resume/Ndërtimi i Letrave Kopertinore & Aplikimet

  • E Mërkura e 3 -të e muajit: Aftësitë e intervistës & hapat e ardhshëm

  • E Mërkura e 4 -të: Diskutim i Përgjithshëm i Kërkimit të Punës

Të Mërkurave në orën 12:00 pasdite duke filluar nga 1 Shtatori

 

Kërko për Punë Grupi i Mbështetjes së Hapur | Të Premteve Duke Filluar më 3 Shtator

Po kërkoni punë të re? Bashkohuni me këtë grup diskutimi dhe mbështetjeje javore të lehtësuar nga stafi i COVID Support VT për të mësuar nga të tjerët dhe për të gjetur sukses me gjetjen e punës.

Të Premteve në orën 11:00 të mëngjesit duke filluar nga 3 Shtatori

 

Përballimi i COVID: Menaxhimi i Ankthit të Ri-hyrjes | Çdo të martë tjetër

Me një përfundim të kufizuar të pandemisë COVID, rikthimi në "normalitet" ka qenë një burim befasues shqetësimi për shumë njerëz. Sipas Shoqatës Amerikane të Psikologjisë, gati 50% e Amerikanëve ndjehen të shqetësuar për rifillimin e kontaktit personal, pavarësisht nga statusi i vaksinimit. Bashkohuni me ne për të eksploruar teknikat për të menaxhuar stresin dhe për t'u përfshirë në diskutim dhe mbështetje si një grup për të ndarë përvojat dhe për të eksploruar strategjitë e përballimit.

Çdo të martë tjetër në orën 11:30

 

Rimëkëmbja e COVID: Mirëqenia përmes mirënjohjes | Çdo të martë tjetër

A jeni i interesuar të zhvilloni një jetë më të shëndetshme dhe më kuptimplote gjatë menaxhimit të pandemisë? Kërkimet kanë mbështetur vazhdimisht përfitimet e praktikimit të mirënjohjes në rritjen e mirëqenies mendore, emocionale dhe fizike. Bashkohuni me ne në këtë punëtori një orëshe për të eksploruar mënyra se si mund të zhvilloni dhe integroni një praktikë mirënjohjeje në jetën tuaj të përditshme. Lehtësuesit do të sigurojnë mbështetje, inkurajim dhe mundësi për ndërveprim në gjetjen e mënyrave për të promovuar mirëqenie dhe shërim përmes mirënjohjes.

Çdo të martë tjetër në 3 pasdite

 

Përballimi i COVID: Open Debrief & Re-entry Group Support | Të hënën

Dëshironi pak kohë për të shpjeguar përvojën tuaj gjatë rrjedhës së pandemisë dhe për të diskutuar strategjitë e shëndetit? A ndiheni të zhgënjyer që njerëzit përreth jush janë duke u përqëndruar në "rihapjen" kur jeni ende duke menaxhuar efektet e COVID në jetën tuaj të përditshme? Ndoshta keni mësuar për stresin pandemik dhe si ndikon ai në shëndetin tuaj mendor, por doni të mësoni më shumë se si të menaxhoni përgjigjen tuaj unike? Bashkohuni në këtë diskutim të lehtësuar për të ndarë dhe mësuar nga kolegët tuaj se si të menaxhoni më mirë gjatë kësaj kohe. Mbështetja e COVID Stafi i VT do të sigurojë një mjedis të strukturuar për diskutim dhe këshilla për përballimin dhe shëndetin.

Çdo të hënë në 3:30 pasdite

 

Rimëkëmbja e COVID përmes shëndetit | Të martën dhe të enjten

A jeni i interesuar të zhvilloni një jetë më të shëndetshme dhe më kuptimplote gjatë menaxhimit të pandemisë COVID 19? Bashkohuni me stafin e Mbështetjes së COVID VT për eksplorimin e 8 përbërësve të mirëqenies dhe ekuilibrit.

Të Martën në 1:4 | Të enjteve në XNUMX pasdite

 

Grupo de Actividades: Juegos y Tiempo Social | Los Jueves

Grupi i Aktiviteteve: Lojëra dhe Koha Sociale për Folësit Spanjollë

¿Disfrutimet në los juegos y las actividades? ¿Vives solo y quieres divertirte con otras personas que también están manejando la vida solos durante la pandemia? Asenase a un grupo semanal para juegos interactivos virtuales y otras actividades divertidas que promueven la conexión y las habilidades de afrontamiento. Përfshirja mund të ftojë një amigos y con gusto los ayudaremos a conectarse para este tiempo divertido.

Los Jueves a las 11:00 paradite, një pjesë e 26 de Agosto
(Çdo të enjte në orën 11:26, duke filluar nga XNUMX gusht)

 

Grupi i Aktivitetit: Lojëra dhe Koha Sociale | Të mërkurën

A ju pëlqen lojërat dhe aktivitetet? A po jetoni vetëm dhe doni të argëtoheni me të tjerët që gjithashtu po menaxhojnë jetën vetëm gjatë pandemisë? Anëtarësohuni në një grup javor për lojëra interaktive virtuale dhe aktivitete të tjera argëtuese që nxisin aftësitë e lidhjes dhe përballimit. Ju madje mund të ftoni miqtë tuaj dhe ne me kënaqësi do t'i ndihmojmë ata të lidhen për këtë kohë interaktive.

Të Mërkurën në 2:00 pasdite

 

Shkrimi përmes COVID | Të premteve

Bashkohuni me COVID Support Vermont në një orë kërkesë për ditar dhe shkrime falas për të përpunuar dhe kuptuar se si ne si individë dhe një komunitet po bëjmë rrugën tonë përmes pandemisë COVID-19 këtu në Vermont.

Të Premten në 3 pasdite

Punëtori në dispozicion sipas kërkesës

Ne mund të punojmë me ju për të krijuar një seminar që i përshtatet nevojave të grupit tuaj. Mbështetje për COVID Stafi i VT ofron punëtori sipas kërkesës për t'ju ndihmuar të përballoni gjatë COVID. Temat përfshijnë ankthin e rihyrjes, shëndetin dhe shërimin, lodhjen e dhembshurisë, mbështetjen e stafit përmes COVID, pikëllimin dhe humbjen, aktivitetet dhe grupet e bisedave dhe më shumë.

Keni probleme për të hyrë në një Workshop? Nuk e gjeni lidhjen Zoom?

  • Së pari kontrolloni promovimet tuaja të postës elektronike, spam dhe dosjet e hedhurinave. Ndonjëherë konfirmimi juaj i ngjarjes Eventbrite me lidhjen Zoom përfundon atje.
  • Më shumë informacion në lidhje me procesin e regjistrimit dhe zgjidhjet për gjetjen e lidhjes Zoom mund të gjenden në faqja jonë për zgjidhjen e problemeve.

Shikoni Mini-punëtori në Internet

Mbështetja e stafit përmes COVID-19

A menaxhoni një grup stafi ose ofruesish? A po vini re që ata po luftojnë në punë dhe pyesni veten se çfarë mund të bëni për të qenë mbështetës? Bashkohuni në këtë punëtori ndërvepruese 30 minutëshe për të mësuar më shumë rreth efekteve të pandemisë në vendin e punës dhe mënyrave që ju, si një menaxher i kujdesshëm, të mund të mbështesni stafin tuaj gjatë kësaj kohe.

Shikoni, shkarkoni ose printoni:
Udhëzues për Informim dhe Diskutim

Menaxhimi i lodhjes së dhembshurisë përmes COVID-19

Ndiheni të mbingarkuar nga puna juaj duke ndihmuar të tjerët? Shqetësoheni se jeni duke u mpirë nga vështirësitë e të tjerëve që po përpiqeni të mbështesni përmes pandemisë. Ju mund të jeni duke zhvilluar lodhje dhembshurie. Anëtarësohuni në këtë punëtori interaktive për të mësuar në lidhje me lodhjen e dhembshurisë, si mund të ndikojë tek ju dhe si mund ta parandaloni dhe menaxhoni atë nëse ndodh.

Shikoni, shkarkoni ose printoni:
Udhëzues për Informim dhe Diskutim

Menaxhimi i hidhërimit dhe humbjes përmes COVID-19

Pandemia COVID-19 dhe pasojat e saj kanë shkaktuar humbje të konsiderueshme, përfshirë jetën, jetesën, lidhjet, mënyrat e jetës dhe traditat tona për mënyrën se si e kuptojmë dhe administrojmë vdekjen dhe vajtimin. Bashkohuni me stafin e ndihmës së COVID për të mësuar më shumë rreth pasojave të pikëllimit, reagimet e zakonshme dhe mënyrat për të menaxhuar procesin e pikëllimit.

Shikoni, shkarkoni ose printoni:
Udhëzues për Informim dhe Diskutim

Aftësi për Mirëqenie dhe Përballje

Mësoni rreth ndikimeve të pandemisë në shëndetin tonë mendor, çfarë mund të bëjmë për të përballuar dhe rikuperuar në mënyra të shëndetshme, dhe mbështetjen e siguruar nga COVID Support VT për individët, programet dhe komunitetet.

Shikoni, shkarkoni ose printoni:
Udhëzues për Pjesëmarrësit

Punëtori të mëparshme

Ne mund ta bëjmë këtë! Të ndihmoni prindërit dhe fëmijët të kenë një fillim të shkëlqyeshëm këtë vit shkollor

Punëtoria u mbajt më 1 shtator 2021

Jeni të ngazëllyer por edhe të shqetësuar për kthimin e fëmijëve tuaj në shkollë? A janë fëmijët tuaj të shqetësuar për të shkuar në shkollë personalisht? Bashkohuni me COVID Support VT për të mësuar rreth reagimeve të zakonshme për prindërit, kujdestarët dhe fëmijët në fillimin e shkollës këtë vjeshtë. Pjesëmarrësit do të largohen me informacione se çfarë të shikojnë dhe strategji për të ndihmuar të gjithë të kenë një fillim të mbarë dhe të sigurt të vitit shkollor.

Workshop Resourses:

Managing the return to school PDF

Pra, Bota Hapet Përsëri, Tani Çfarë? Punëtori e Ri-hyrjes për Studentët e Kolegjit

Punëtoria u mbajt më 27 gusht 2021

A jeni duke u bërë gati për t'u kthyer në shkollë dhe për ta gjetur veten duke u stresuar në një botë pasigurie? A keni vendosur të mos shkoni në kolegj ose të bëni një vit bosh për shkak të pandemisë dhe, tani, po ndiheni të shqetësuar? A jeni i shqetësuar se si të menaxhoni skenën sociale gjatë COVID, që jeni jashtë praktikës, ose që ju ose ata për të cilët kujdeseni mund të sëmureni? Dëshironi të mësoni se si të mbështesni mirëqenien tuaj mendore, si dhe shëndetin mendor të miqve dhe familjes tuaj? Ti nuk je vetëm! Bashkohuni me ne në këtë punëtori interaktive me studentë të tjerë të kolegjit për të mësuar më shumë rreth aftësive për menaxhimin e kësaj kohe konfuze.

Workshop Resourses:

Coping with returning/demobilizing after COVID 9 PDF

Maj 2021 Ngjarja e Bashkisë

Turi kafeje me fjalët

Kthimi në fuqinë punëtore? Bashkia me Lidhjet e Mëshirës

Salla e Bashkisë / Uebinar falas • Mbahet më 24 maj

Burimet e Webinarit:

Regjistrimi i ngjarjes | Diapozitivat e ngjarjes

Ndërsa shikoni të hyni ose të ktheheni në fuqinë punëtore gjatë pandemisë, merrni kohë në këtë sallë për t'u lidhur me pikat tuaja të forta dhe për të sjellë pozitivitetin në përpjekjet tuaja. Mercy Connections, të njohur për programin e tyre tërheqës "Vetë-Zhvillimi", do të drejtojë këtë sesion 1.5 orësh, ku pjesëmarrësit do të mësojnë se si të zbatojnë një perspektivë të bazuar në pikat e forta për të planifikuar hapat e tyre të ardhshëm për t'u kthyer në punë.

Ju do të:

  • Mësoni strategji për kapërcimin e pengesave të perceptuara për të hyrë në vendin e punës përmes riformulimit me pikat e forta
  • Rishikoni "Shkallën e Gjendjes së Fluksit" dhe zbatoni idenë e rrjedhës në përvojat personale ose të punës
  • Rishikoni "Pikat e forta të karakterit" dhe identifikoni të cilat ishin të pranishme gjatë punës së kënaqshme

Partner kontribues:

Logoja e Lidhjeve të Mëshirës

Prill 2021 Ngjarja e Bashkisë

Babai jashtë shëtitje me vajzën e re

Le të Dalim Jashtë: Mundësitë Rekreative në VT

Salla e Bashkisë / Uebinar falas Mbahet më prill 27

Burimet e Webinarit:

Regjistrimi i ngjarjes | Diapozitivat e ngjarjes

Sesioni i tretë i serisë sonë arsimore të Bashkisë, duke theksuar shumë mundësi në natyrë dhe rekreacion që shteti i bukur i Vermontit ka për të ofruar, si dhe përfitimin që këto aktivitete kanë për shëndetin tuaj të përgjithshëm!

Kemi dëgjuar nga organizata në të gjithë shtetin të cilët kanë ndarë informacione të vlefshme për t'ju ndihmuar juve dhe familjen tuaj të dilni jashtë në mënyrë të sigurt dhe të kënaqshme ndërsa moti nxehet!

Partnerë kontribues:

Logoja e Stowe VermontLogoja e Klubit Green MountainQendra për Sistemin e Informacionit Gjeografik të Komunitetit
Logoja e Pyllit, Parqeve dhe Rekreacionit të VermontitLogoja e Gjetjes së GjurmëveLogoja e Aleancës së Shtigjeve të Lartë të Luginës Logoja e Kidsvt.com

Mars 2021 Ngjarja e Bashkisë

Fëmijët që kopshtarinë

Foto: Ferma e Malit të Gjelbër për në Shkollë

Qasja e Ushqimit e Mbretërisë Verilindore

Bashkia e Qytetit / Uebinar falas • Mbahet më 25 Mars

Burimet e Webinarit:

Regjistrimi i ngjarjes

Mbretëria Verilindore Rrëshqitjet e Bashkisë së Hyrjes në Ushqim të Mbretërisë | PDF
Aksesi Lokal i Ushqimit në Rrëshqitjet e Fermave të Gjelbërta në Fermë | PDF
Këshilli i Mbretërisë Verilindore për Rrëshqitjet e Plakjes | PDF
Të gjithë hanë: Gjeni një vakt në Mbretërinë Verilindore | PNG
Vendndodhja dhe Orët e Raftit të Ushqimit të Komunitetit të Veprimit të Mbretërisë Verilindore | PDF
Poster i Bashkisë |  PDF


Sesioni i dytë i serisë sonë arsimore të Bashkisë për të thelluar kuptimin tuaj për programet e ndryshme të aksesit në ushqim në Mbretërinë Verilindore të Kaledonisë, Essex dhe Orleans County.

Ne kemi dëgjuar nga organizatat kryesore lokale që mbështesin ushqimin për të rinjtë, familjet dhe komunitetin në përgjithësi gjatë pandemisë Covid-19 dhe më gjerë.

Partnerë kontribues:

Shkëmbimi i farërave të Bibliotekës Publike Barton

Logoja e Green Green Farm to SchoolLogo e urisë pa pagesë në VermontLogoja e Këshillit të Mbretërisë Verilindore për PlakjenLogoja e veprimit të komunitetit NEKCAQendra për një logo të Ekonomisë BujqësoreLogoja e Kishës së Bashkuar të Newport

Shkurt 2021 Ngjarja e Bashkisë

Strehimi Rural Vermont

Ndihma për Strehimin e Qarkut Chittenden

Bashkia e Qytetit / Uebinar falas • Mbahet më 4 shkurt

Burimet e Webinarit:

Regjistrimi i ngjarjes

Kur t'i referoheni Ndihmës Ligjore të Vermontit | PDF
Akomodimet e arsyeshme | PDF
Ndihma për Strehimin e Qarkut Chittenden Burimet e Linjës Telefonike të Bashkisë | PDF


Diskutim rreth programeve të ndihmës për strehimin me organizatat kryesore lokale në Qarkun Chittenden që ofrojnë strehim, strehim të sigurt dhe ndihmë me qira.

Ngjarja filloi me një seminar të organizuar nga Ndihma Ligjore e Vermontit me temën "Mbrojtjet e Diskriminimit të Strehimit: Strehimet dhe Modifikimet e Arsyeshme".

Kjo ngjarje siguroi informacion në lidhje me mbrojtjen e banesave dhe burimet në dispozicion të anëtarëve tanë të komunitetit më të ndjeshëm.

Partnerë kontribues:
Shërbimet Ekonomike, Ndihma Ligjore e Vermontit, CVOEO, ANEW Vendi, Rrugët dhe Hapat për t'i dhënë fund Dhunës në Familje

Merrni gazetën tonë të Ndihmës COVID VT

Mbështetja e Vermonterëve për të bërë jetë të shëndetshme dhe të kënaqshme komunitet nga komuniteti.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

ZYRA: 802.828.7368

Merrni gazetën tonë të Ndihmës COVID VT

Kush jemi ne

COVID Support VT ndihmon njerëzit të përballen me pandeminë përmes edukimit, mbështetjes emocionale dhe lidhjeve me shërbimet e komunitetit që promovojnë qëndrueshmëri, fuqizim dhe rimëkëmbje.

Mbështetja e Vermonterëve për të bërë jetë të shëndetshme dhe të kënaqshme komunitet nga komuniteti.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

ZYRA: 802.828.7368

Share Kjo