Anjeun henteu nyalira. COVID Support VT nyaéta didieu pikeun ngabantosan.

Dukungan COVID VT ngabantosan jalma-jalma ngungkulan pandemi ngalangkungan pendidikan, dukungan émosional sareng koneksi kana jasa komunitas anu ngamajukeun katahanan, pemberdayaan sareng pamulihan.

Nelepon Pembimbing Dukungan COVID di 2-1-1 (866-652-4636), pilihan # 2.

Pembimbing Pendukung, Senén-Jumaah, 8 enjing-6 sonten.
Telepon dukungan rahasia sareng gratis.

Bengkel pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kasihatan.

Diajar strategi ngurus diri ku cara anu senang sareng interaktif.
Rupa-rupa dinten sareng waktos ditawarkeun.

COVID Ngadukung VT Tulisan Blog Panganyarna

Hidangan Usum Panas Kanggo Barudak Vermont

Hidangan Usum Panas Kanggo Barudak Vermont

Usum panas ieu, ampir 37,000 barudak di Vermont bakal kaleungitan aksés kana hiji-hijina tuangeun saimbang sadidinten. Ngan ku sipat teu aya di sakola, barudak ieu aya résiko lapar. Upami anjeun terang salah sahijina, ieu kumaha anjeun tiasa ngabantosan.

maca deui
Ngungkulan Ragu Vermont

Ngungkulan Ragu Vermont

Naha anjeun merhatoskeun jalma anu dipikacinta anu tacan divaksinasi? Naha anjeun teu yakin kumaha ngamimitian paguneman ngeunaan vaksinasi? Hoyong ngabantosan tapi henteu yakin kumaha? Dokter luhur Vermont nawiskeun tujuh tips pikeun ngobrol sareng batur ngeunaan divaksinasi.

maca deui
Ngadukung Kaséhatan Méntal Barudak

Ngadukung Kaséhatan Méntal Barudak

Nalika usum panas Vermont manaskeun sareng nagara dibuka deui, barudak sagala umur aya hubunganana sareng dunya. Tapi kumaha upami anak anjeun henteu siap pisan lebet deui? Kumaha kolot pangsaéna ngadukung kaséhatan méntal barudak sareng ngagentos setrés tina papacangan deui?

maca deui

Vermont sareng Pembaruan COVID Nasional

Garis Téks Krisis

Konseling krisis gratis, rahasia, 24/7

Dina téks Amérika Serikat "VT" dugi ka 741741.

nganjang ka Garis Téks Krisis pikeun pilihan di luar Amérika Serikat
Upami ieu kaayaan darurat médis, telepon 9-1-1.

Dukungan COVID VT

Ngabantosan anjeun ngungkulan pandemi ngalangkungan dukungan kaséhatan sareng kaséhatan.

Chanjo

Lagu ngeunaan vaksin COVID-19 di Swahili kalayan terjemahan bahasa Inggris.

Copyright 2021 KeruBo Music Productions. Sadaya Hak Anu Dikendali sareng Diuruskeun ku KERUBO.

Kami sadaya dina ieu babarengan.

Jelajah situs kami pikeun langkung seueur ngeunaan pemicu setrés anjeun, kumaha ngatur setrés anjeun, sareng naon anu kedah dilakukeun upami anjeun, atanapi batur anu anjeun jaga, peryogi langkung seueur dukungan.

Naha anjeun peryogi dukungan atanapi ideu ngeunaan kumaha ngatur setrés anjeun?

Candak sakedap pikeun mikir ngeunaan éta ku ngamimitian ngartos setrés anjeun.

Sumberdaya gancang

Puseur pikeun Kontrol Kasakit sareng Pitunjuk Pencegahan

Ngungkulan Setrés | nganjang

c

SAMHSA: Panyalahgunaan Bahan sareng Administrasi Jasa Kaséhatan Méntal

Ngungkulan Setrés Nalika Panyakit Nular |   PDF

Eureun, Napas sareng Mikir

Vermont Departemen Pitunjuk Kaséhatan Méntal

Setrés sareng Kaséhatan Méntal Anjeun |  PDF

Kéngingkeun buletin COVID Support VT kami

Ngarojong Vermonters pikeun mingpin kahirupan anu séhat jeung nyugemakeun masarakat ku masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Kéngingkeun buletin COVID Support VT kami

Anu urang

Dukungan COVID VT ngabantosan jalma-jalma ngungkulan pandemi ngalangkungan pendidikan, dukungan émosional sareng koneksi kana jasa komunitas anu ngamajukeun katahanan, pemberdayaan sareng pamulihan.

Ngarojong Vermonters pikeun mingpin kahirupan anu séhat jeung nyugemakeun masarakat ku masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Kami ngahargaan tanggapan anjeun
Kami hoyong terang sakedik tentang anjeun sareng pangalaman anjeun sareng diajar naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan halaman wéb kami. Éta ngan ukur peryogi sababaraha menit sareng langkung ngaapresiasi. Hatur nuhun.
Kami ngahargaan tanggapan anjeun
Kami hoyong terang sakedik tentang anjeun sareng pangalaman anjeun sareng diajar naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan halaman wéb kami. Éta ngan ukur peryogi sababaraha menit sareng langkung ngaapresiasi. Hatur nuhun.
bagikeun ieu