Anjeun henteu nyalira. COVID Support VT nyaéta didieu pikeun ngabantosan.

Dukungan COVID VT ngabantosan jalma-jalma ngungkulan pandemi ngalangkungan pendidikan, dukungan émosional sareng koneksi kana jasa komunitas anu ngamajukeun katahanan, pemberdayaan sareng pamulihan.

Nelepon Pembimbing Dukungan COVID di 2-1-1 (866-652-4636), pilihan # 2.

Pembimbing Pendukung, Senén-Jumaah, 8 enjing-6 sonten.
Telepon dukungan rahasia sareng gratis.

Bengkel pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kasihatan.

Diajar strategi ngurus diri ku cara anu senang sareng interaktif.
Rupa-rupa dinten sareng waktos ditawarkeun.

Sumberdaya Perumahan Vermont

Manggihan sumberdaya pikeun bantuan perumahan sakuliah Vermont. Punten dicatet yén program tiasa robih, sareng inpormasi ieu parantos diropéa dina 11/18.

Sumberdaya Dahareun pikeun Vermonters

Manggihan sumberdaya pikeun bantuan dahareun sakuliah Vermont. Punten dicatet yén program tiasa robih, sareng inpormasi ieu parantos diropéa dina 11/18.

Parenting Ngaliwatan COVID

Daptar parenting anjeun pikeun daycare, kagiatan, balik ka sakola, tips mantuan jeung sumber kulawarga séjén.

Vermont Sumberdaya Pakasaban

Sumberdaya pikeun filing pikeun pangangguran, informasi ngeunaan sengketa gaw atawa palanggaran, pilarian pagawean, nuluykeun atikan, sarta ngembangkeun karir.

COVID Ngadukung VT Tulisan Blog Panganyarna

Covid Positip? Ngatur Kahariwang di Isolasi

Covid Positip? Ngatur Kahariwang di Isolasi

Nalika varian Omicron nyapu nagara, langkung seueur Vermonters mendakan diri atanapi anggota kulawarga anu nguji positip pikeun Covid. teras naon? Ieu sababaraha pituduh praktis ti COVID Support VT psikolog klinis Cath Burns.

maca deui
Omicron di Kids: Naon Kolot Kudu Apal

Omicron di Kids: Naon Kolot Kudu Apal

Kalayan varian Omicron nyebarkeun gancang ka sakuliah nagara sareng rumah sakit ningali jumlah catetan barudak anu gering ku Covid, angst kolotna parantos naék. Kéngingkeun inpormasi anu leres penting pisan. A livestream Q&A panganyarna ku University of Vermont Health System ngabantosan terang kumaha Omicron mangaruhan rumah sakit panggedéna di Vermont.

maca deui

Vermont sareng Pembaruan COVID Nasional

Garis Téks Krisis

Konseling krisis gratis, rahasia, 24/7

Dina téks Amérika Serikat "VT" dugi ka 741741.

nganjang ka Garis Téks Krisis pikeun pilihan di luar Amérika Serikat
Upami ieu kaayaan darurat médis, telepon 9-1-1.

Dukungan COVID VT

Ngabantosan anjeun ngungkulan pandemi ngalangkungan dukungan kaséhatan sareng kaséhatan.

Chanjo

Lagu ngeunaan vaksin COVID-19 di Swahili kalayan terjemahan bahasa Inggris.

Copyright 2021 KeruBo Music Productions. Sadaya Hak Anu Dikendali sareng Diuruskeun ku KERUBO.

Kami sadaya dina ieu babarengan.

Jelajah situs kami pikeun langkung seueur ngeunaan pemicu setrés anjeun, kumaha ngatur setrés anjeun, sareng naon anu kedah dilakukeun upami anjeun, atanapi batur anu anjeun jaga, peryogi langkung seueur dukungan.

Naha anjeun peryogi dukungan atanapi ideu ngeunaan kumaha ngatur setrés anjeun?

Candak sakedap pikeun mikir ngeunaan éta ku ngamimitian ngartos setrés anjeun.

Sumberdaya gancang

Puseur pikeun Kontrol Kasakit sareng Pitunjuk Pencegahan

Ngungkulan Setrés | nganjang

c

SAMHSA: Panyalahgunaan Bahan sareng Administrasi Jasa Kaséhatan Méntal

Ngungkulan Setrés Nalika Panyakit Nular |   PDF

Eureun, Napas sareng Mikir

Vermont Departemen Pitunjuk Kaséhatan Méntal

Setrés sareng Kaséhatan Méntal Anjeun |  PDF

Kéngingkeun buletin COVID Support VT kami

Ngarojong Vermonters pikeun mingpin kahirupan anu séhat jeung nyugemakeun masarakat ku masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Kéngingkeun buletin COVID Support VT kami

Anu urang

Dukungan COVID VT ngabantosan jalma-jalma ngungkulan pandemi ngalangkungan pendidikan, dukungan émosional sareng koneksi kana jasa komunitas anu ngamajukeun katahanan, pemberdayaan sareng pamulihan.

Ngarojong Vermonters pikeun mingpin kahirupan anu séhat jeung nyugemakeun masarakat ku masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

bagikeun ieu