kira-kira

COVID VT Team Zoom Rapat Poto

Tentang Kami

Tim VT Dukungan COVID mangrupikeun tim khusus anggota komunitas anu ngariung pikeun ngatasi kaperluan émosional urang Vermonters lokal urang nalika pandemi. Tim kami diwangun ku para ahli anu ngagaduhan kaahlian dina kaséhatan méntal, pendidikan umum sareng kasadaran sareng kanyaho ngeunaan masalah sareng sumberdaya anu aya hubunganana sareng COVID.

Kami nawiskeun bantosan ngalangkungan pendidikan, dukungan émosional sareng sambungan kana jasa komunitas anu ngamajukeun katahanan, pemberdayaan sareng pamulihan. Program ieu dikelola ku Vermont Departemen Kaséhatan Méntal, Mitra Perawatan Vermont sareng ditéang sareng jasa komunitas sanés di Nagara kami. Grant dibiayaan ku FEMA.

bagikeun ieu