Sumberdaya sareng Aplikasi

Daptar komprehensif ngeunaan aplikasi kasihatan sareng sumber daya anu diatur ku téma.

Dukungan COVID Sumberdaya Kolot VT

Kolot & Pangasuh
sumberdaya

COVID Ngadukung VT Sumber Daya Responer

Responder munggaran
sumberdaya

COVID Ngadukung VT Sumber Daya Kolot Kolot

Dewasa heubeul
sumberdaya

COVID Ngarojong VT Duka sareng Sumber Rugi

Duka & Karugian
sumberdaya

Dukungan COVID VT Jaga Awak Anjeun

Jaga Awak Anjeun

Alat panyokong COVID VT Video Conferencing

Pakakas Konperénsi Pidéo

Aplikasi pikeun ngabantosan anjeun bersantai sareng bersantai

Aplikasi pikeun Bersantai
& Ngaleungitkeun

COVID Ngarojong Sumberdaya Ékonomi VT

ékonomi
sumberdaya

Dukungan COVID VT Kéngingkeun Fakta

Kéngingkeun Fakta

COVID Support VT Goal Setting

Pitulung diri

Handap COVID Pitulung VT Anu Sanggup

Tulisan anu ngabantosan

Sambungkeun ka panyawat kaséhatan méntal lokal sareng panggunaan zat

Méntal & Bahan Paké Pitulung

Aplikasi pikeun ngabantosan anjeun bersantai sareng bersantai

Ngambekan2 Bersantai  | Manajemén setrés |  apel  |  Android

Eureun, Napas & Pikir |  Semedi dipandu  |  nganjang

Kukupu Ngambekan  | Napas dasar |  apel

Boks Hope Box  | Timer pitulung manajemén kahariwang |  apel | Android

Mindshift  | Meunteun diri sareng buku harian |  apel  |  Android

Aplikasi Plum Village | Praktek rélaxasi ditawarkeun ku master Zen Thich Nhat Hanh | nganjang

Beuteung Bio  | Biofeedback - napas diafragma |  apel

Palatih Émut  | Praktek émut gratis |  apel  |  Android

Kahirupan abdi  | Pariksa sareng tapa |  apel  |  Android

Warna-warni  | Buku ngawarnaan anti setrés |  Android

iaturaturist  | Ngarasakeun alam |  apel  |  Android

Maca buku  | Buku anu tiasa diunduh |  apel  |  Android  |  Microsoft

Maénkeun Kaulinan  | Perpustakaan kaulinan anu rame |  apel |  Android

Sam  | Timer pitulung manajemén kahariwang |  apel | Android

Kumaha kabarna?  | Ngatur kamelang ku nyalira |  apel  |  Android

Platform konperénsi pidéo

FaceTime  |  apel

Skype  |  apel  |  Android

zum  |  apel  |  Android

Minuhan Google  |  apel  |  Android

Pitulung diri

Setélan tujuan

Strides  | Kabiasaan lagu + tujuan SMART |  apel

Pantau panggunaan média anjeun

Demam Sosial  | Eureun kecanduan smartphone |  Google

Praktek syukur

Ngahatur nuhun  | Jurnal syukur |  apel

Jaga awak anjeun

7 Menit workout  | Kegiatan latihan | apel |  Android

Abdi Kabugaran Pal  | Olahraga sareng diét |  apel  |  Android

Kéngingkeun kanyataanna!

CDC  | Inpormasi COVID-19 Nasional |  nganjang

Pitunjuk COVID-19 pikeun Sakola Vermont  | Stungtung nonoman ka sakolanganjang

Pusat Sumber Daya Pamulihan COVID-19  |  Sumber pikeun bisnis, individu sareng komunitas |  nganjang

Émbaran COVID-19 Nasional  | Pembaruan COVID-19 tingkat nasional sareng inpormasi |  nganjang

Vermont COVID-19 Kegiatan  | Inpormasi kasus ayeuna dina peta sareng grafik |  nganjang

Vermont COVID-19 INFO  | Naon anu anjeun kedah terang ayeuna ngeunaan COVID-19 di VT |  nganjang

Departemen Kaséhatan Vermont  | Inpormasi lokal |  nganjang

Tulisan anu ngabantosan

Pitunjuk CDC  | Ngungkulan setrés |  nganjang  |  PDF

SAMHSA: Panyalahgunaan Bahan sareng Administrasi Jasa Kaséhatan Méntal | Ngungkulan Setrés Nalika Panyakit Katular | PDF

Naon anu kedah dilakukeun  | Pitunjuk Pitulung: Bantuan gancang setrés |  nganjang

Diajar Budak Yale  | Ngartos sareng ngatasi réaksi |  PDF

Rencana Manajemén Stress Sapopoé  | Unduh Rencana Manajemen Stress Harian anjeun nyalira |  PDF

Vermont Departemen Pitunjuk Kaséhatan Méntal  | Setrés sareng Kaséhatan Méntal Anjeun |  PDF 

Sambungkeun ka panyawat kaséhatan méntal lokal sareng panggunaan zat

Jaringan Mitra Perawatan Vermont agen  | Learn ngeunaan agénsi di komunitas anjeun anu nyayogikeun jasa sareng dukungan, kalebet réspon krisis kaséhatan méntal 24/7. Agénsi jaringan anu aya di komunitas anjeun tiasa ngadukung anjeun dina milari jasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun.

Vermont 2-1-1  | Vermont 2-1-1 nyayogikeun konéksi kana panyadia kaséhatan méntal sareng panggunaan zat di Nagara Vermont.

VT HELPLINK  | Nyayogikeun konéksi kana opioid sareng jasa perlakuan karusuhan panggunaan zat sanés dina Vermont. | 1-802-565-LINK (5465)

Bantuan Nasional SAMHSA  | 1-800-662-HELP (4357) sareng TTY 1-800-487-4889

Ngobrol sareng panyadia perawatan primér anjeun sareng nyungkeun rujukan ka ahli kaséhatan méntal anu dipercaya

Upami anjeun dina krisis, sumping ka hotline 24/7

Garis Pangrojong Vermont peer | Buka 24/7 - Telepon atanapi sms 833-888-2557 24/7

Garis Téks Krisis  |  Warga AS nyebarkeun Bagikeun ka 741741 gratis, rahasia konseling krisis sareng didatangan Garis Téks Krisis pikeun pilihan di luar Amérika Serikat

Sunuh Nasional Pencegahan Lifeline  1-800-273-TALK (8255) pikeun basa Inggris, 1-888-628-9454 pikeun Spanyol, atanapi Ngaleungitkeun Krisis Ngobrol pikeun Samaun.

Atanapi, cobian salah sahiji sumber sanés ieu

Bantuan Bencana Kasusahan  |  1-800-985-5990 (pencét 2 pikeun Spanyol), atanapi téks TalkWithUs pikeun Inggris atanapi Hablanos pikeun Spanyol kana 66746. Spéker Spanyol ti Puerto Rico tiasa nga-SMS Hablanos ka 1-787-339-2663.

Nasional kekerasan Doméstik hotline  | 1-800-799-7233 atanapi téks LOVEIS ka 22522

Hotline Nyiksa Anak Nasional  |  1-800-4AChild (1-800-422-4453) or text 1-800-422-4453

Serangan Seksual Nasional  | 1-800-656-HOPE (4673) atawa Chat online

Garis Krisis Samaun  | 1-800-273-Obrolan (8255) atawa Krisis Ngobrol  atanapi téks: 8388255

Léngkah Pencegahan Bunuh Diri  | Bunuh diri tiasa dicegah. Anjeun tiasa ngabantosan, ku kéngingkeun bantosan.

Sumberdaya pikeun Respon Mimiti  |  Nyaho tanda-tanda kabakar

Respon Perawatan diri  | Perawatan diri pikeun réspondén munggaran

Sumberdaya ékonomi

Vermont 2-1-1  |  Vermont 2-1-1 nyaéta layanan gratis anu bakal ngabantosan anjeun milari program sareng jasa anu anjeun peryogikeun pikeun anu disayogikeun ka Vermonters ku kelompok komunitas lokal, layanan sosial sareng lembaga anu aya hubunganana sareng kaséhatan, organisasi pamaréntah, sareng anu sanésna.

Agénsi Perdagangan Vermont sareng Pangembangan Komunitas  | Milarian sumber ékonomi pikeun perorangan, bisnis, sareng komunitas di Vermont Agency of Commerce and Community Development's COVID-19 Resource Recovery Program.

Garis Bantuan Bencana FEMA  |  1-800-621-FEMA (3362). Anu ngagaduhan gangguan pidato atanapi nguping tiasa nyauran TTY 1-800-462-7585.

Kéngingkeun buletin COVID Support VT kami

Ngarojong Vermonters pikeun mingpin kahirupan anu séhat jeung nyugemakeun masarakat ku masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

Kéngingkeun buletin COVID Support VT kami

Anu urang

Dukungan COVID VT ngabantosan jalma-jalma ngungkulan pandemi ngalangkungan pendidikan, dukungan émosional sareng koneksi kana jasa komunitas anu ngamajukeun katahanan, pemberdayaan sareng pamulihan.

Ngarojong Vermonters pikeun mingpin kahirupan anu séhat jeung nyugemakeun masarakat ku masarakat.

EMAIL: Info@COVIDSupportVT.org

Kantor: 802.828.7368

bagikeun ieu