Sumberdaya Distribusi Pangan Vermont

Di handap ieu anjeun tiasa mendakan sumber tuangeun sareng tuang kanggo Vermont.

Program dahareun Vermont

V

3JajaranVT

Naon éta: Nyayogikeun bantosan tuangeun pikeun jalma sareng kulawarga anu panghasilanana murah
Kumaha panawaran: email 3svt@vtfoodbank.org, nelepon 1-855-855-6181 atanapi téks VFB SNAP ka 85511

CSFP

Naon éta: Program Pangan Suplemén Komoditi (CSFP) mangrupikeun program nutrisi féderal anu nganteurkeun tuangeun anu bergizi pikeun déwasa anu tiasa kéngingkeun panghasilan. Program éta ogé nawiskeun inpormasi gratis ngeunaan Gizi
Kumaha panawaran: 1-800-214-4648 atanapi nyungkeun aplikasi kertas ku ngirim email ka csfp@vtfoodbank.org

WIC

Naon éta: WIC mangrupikeun Program Gizi Suplemén Khusus USDA pikeun Awéwé, Orok sareng Barudak. WIC nyayogikeun aksés ka tuangeun anu séhat, pendidikan gizi sareng konseling, rujukan kasehatan sareng dukungan nyusu.
Kumaha panawaran: Nelepon 1-800-649-4357 atanapi email WIC@Vermont.gov, atanapi sms VTWIC ka 855-11 kanggo ngalamar.

Program Hidangan Vermont pikeun Dewasa

Naon éta: Individu anu kualifikasi tiasa nyandak tuangeun kanggo angkat atanapi tuang tuangeun ka bumi.
Kumaha panawaran: Nelepon Helpline di 1-800-642-5119.

Z

Lapar Vermont Gratis

nganjang Lapar Vermont Gratis pikeun leuwih jéntré ngeunaan sumber pangan sakuliah nagara jeung program bantuan, sarta pikeun leuwih jéntré ngeunaan usaha HFVT pikeun ngeureunkeun ketidakadilan lapar jeung kurang gizi.

nganjang hungerfreevt.org website

Badan Pertanian, Pangan sareng Pasar Vermont

Didatangan halaman wéb pikeun Badan Pertanian, Pangan sareng Pasar Vermont pikeun manggihan sumber pangan statewide up-to-date.

nganjang agriculture.vermont.gov website

U

Panyungsi dahareun

Pariksa FoodFinder pikeun peta interaktif pantrys dahareun di wewengkon Anjeun. FoodFinder mangrupakeun peta pantry dahareun nasional.

nganjang foodfinder.urang website

Situs Rakan VT Foodbank

Fungsi inti tina Vermont Foodbank nyaéta nyayogikeun katuangan kana jaringan 215 rak tuangeun, tempat tuangeun, pusat senior sareng program saatos sakola.

nganjang vtfoodbank.org website

Vermont Dulur Dahar

Vermont Everyone Eats nyayogikeun tuangeun bergizi ka Vermonters anu peryogi bantosan tuangeun, ogé sumber panghasilan anu stabil pikeun réstoran Vermont, patani, sareng produsén pangan.

nganjang vteveryoneeats.org website

bagikeun ieu